Masszázs fajták

Irodai masszázs, lazító masszázs munka közben

Ugye ismerősek az irodai munkát végzőknek a gyakori fejfájások, mozgásszervi problémák? Kedves munkaadók, szeretnék alkalmazottaikat motiválni?

A panaszok megelőzésére, megszüntetésére nem elegendő a helyes testtartás, vagy egy-egy 5 perces szünet keretein belül átmozgatni testünket, hatásosabb eredményt érhetünk el az irodai masszázzsal.

Sokan nem is gondolnák, hogy akár 10 perces masszázsnak az említett panaszok enyhítésén, megszüntetésén túl milyen előnyei is lehetnek.

Itt az ideje, hogy Ön is kipróbálja az irodai masszázst, mely testi-szellemi felfrissülést is nyújt egyaránt.

Hogyan? Azonfelül, hogy a masszázs átmozgatja az irodai munka során leggyakrabban fájdalomnak kitett nyakat, vállat és hátat, az agy pár percen belül elkezd feltöltődni, így frissen, kipihenten, újult erővel és jobb hangulattal folytathatjuk a munkát.

Irodai masszázs
Irodai masszázs

Az irodai masszázs előnyeit nem csak Ön, a főnöke is érezni fogja.

Kedves munkaadók, gondoljanak csak bele, az irodai masszázs lehetőségét alkalmazottaik nem csak hűségükkel, bizalmukkal fogják megköszönni, nagyobb lelkesedéssel, több kedvvel folytatják a munkát, amiért az ügyfelek/vendégek is hálásak lesznek.

Ismerje meg a többi népszerű masszázsfajtát, MOST!

A mai rohanó világban egyre gyakrabban szembesülünk azzal a problémával hogy a stressz és a rendszertelen életmód negatív hatással van az egészségünkre – annak érdekében, hogy testünk és lelkünk belső egyensúlyát megőrizzük, időt kell fordítanunk a pihenésre és a relaxációra. Ebben nyújthat megoldást a masszázs, mely nyugtató hatása mellett egészségünk megőrzésében is segítségünkre lehet.

A masszázs sokszínűségének köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb típust és habár mindegyik masszázstípus pontos és precíz technikát igényel, mégis bárki megtanulhatja a különböző masszázstechnikák alkalmazását, legyen szó akár gyógymasszázs vagy nyugtató masszázs elsajátításáról.

A következőkben pár sorban szeretném bemutatni Önnek a legismertebb masszázsfajtákat, melyekről bővebben a honlapunkon is olvashat.

A különleges, nyugtató ajuraveda masszázs egy indiai masszázsfajta, mely segít megőrizni a szervezetünk természetes egyensúlyát, élénkíti az anyagcserét és megszépíti a bőrt. Jótékony hatása masszázsolajok használatával fokozható.

Az aromamasszázs technikájánál nyugtatóan, ugyanakkor intenzíven ható illatanyagok használunk, melyek hatását illatgyertyákkal és füstölőkkel is erősíthetjük.

A intenzívebb masszázsfajták közül a nyirokmasszázs elsősorban a nyirokrendszer egyensúlyának fenntartásában és ezáltal az immunrendszer erősítésében és egészségünk megőrzésében segíthet, a cellulitisz masszázs pedig – megfelelő folyadékbevitel és sport mellett – a narancsbőr megelőzésére és kezelésére nyújt megoldást. Mindkét méregtelenítő masszázsfajtáról bővebben olvashat a honlapunkon.

 

H