Masszázs eszközök

Guruló masszírozó

A guruló masszírozó

Most nézzük meg a guruló masszírozót. Nagyon sok hálás ember használja már világszerte ezt az eszközt. Ez a helyes kis görgő a test minden érzékeny pontját képes megtalálni. A láb hátsó részének vagy a bokának a masszírozásához is alkalmazhatjuk, hogy a nemi mirigyek pontjait egészségesen tartsuk. A kicsiny görgővel az egész lábat végig tudjuk masszírozni, egészen a lábikráig, azon is átgörgetve, majd fel a térdhez, ahol a térd környékét is megmasszírozzuk vele, mindvégig érzékeny masszázspontokat keresve. Talán kellemetlennek találják majd, hogy ennyi érzékeny pontot találnak a saját testükön.

A masszázsgörgőt a láb külső oldalán is használjuk, a láb minden ré­szén görgessük végig, és gyakoroljunk kisebb nyomást az egyes pon­tokra. Amikor érzékeny pontot lelünk, futtassuk a görgőt oda-vissza a ponton, vagy nyomjuk meg, és ujjainkkal masszírozzuk tovább né­hány másodperc erejéig.

A test bármely más pontján is alkalmazhatjuk ezt a kis varázsgör­gőt. Nagyon jó, ha keríteni tudunk egy társat, aki megmasszírozza a hátunkat, fel és le a gerincoszlop mindkét oldalán. Soha ne masszí­rozzuk közvetlenül a gerincet a masszírozóval vagy bármi más eszköz­zel. Az egyes csigolyákra gyakorolt, a könyvben utasításként szereplő könnyed nyomás elvégezhető.

Emlékezzenek rá, hogy igazából az egész testet gyógyítják, amikor az egyetemes életenergia szabad áramlását biztosítják a zárt elektromos vezetékek megnyitásá­val. Meg fognak lepődni, milyen nagyszerű eredményeket érhetnek el ennek az egyszerű masszázsgörgőnek az alkalmazásával. Segítségével könnyen megtalálják majd azokat a pontokat, melyek az energiame­ző eldugulását okozzák.